Om Eden

Affärsidé och vision

Boutique Eden`s affärsidé är att ge värde för pengarna vid köp av praktiska och snygga produkter som förbättrar ditt hem och din fritid. Eden’s ambition är att överraska och väcka våra kunder genom att ständigt tillhandahålla produkter som är nya, unika och aktuella.

Vi vill att Eden ska vara en bra butik för alla kunder. Vi strävar alltid efter att förbättra Eden och är lyhörda för att försöka tillgodose så många som möjligt. Vi är inte nöjda om våra kunder inte är det.

Vi har ett brett produktsortiment och utbudet förnyas fortlöpande och anpassas efter trender och säsonger detta gör att vi inte har massor med artiklar på lager utan jobbar mer för att få in Nyheter i butikerna. Du kan aldrig vara säker på att de du ser idag finns kvar imorgon men du kan vara säker på att då finns något nytt istället.

Eden har produkter i grupper som Väskor, Hushålls och Köksartiklar, Presenter, Hemtextil, Märkes varor inom hygien och rengöring m.m.
Den första Eden butiken öppnades 1992 i Gamla Stan, den butiken finns i dags läget inte kvar pga. av att storleken på lokalen blev för liten.

Eden hoppar över mellanhänder och jobbar istället med att handla direkt från tillverkare. Eden`s erfarna inköpare är i direkt kontakt med ett stort antal tillverkare i världen och ca 80 % av de produkterna som säljs i Eden`s butiker är importerade från Europa och Asien.